Dr.Keresztes Kármen

radiológus szakorvos, ultrahang diagnoszta

Dr. Keresztes Kármen radiológus szakorvos, ultrahang diagnoszta

1999-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Budapesten a Kékgolyó utcai onkológiai klinikán dolgoztam, majdnem a második fiam megszületéséig. Akkor költöztünk Tatára, amikor őt vártuk.

2007-ben tettem radiológus szakvizsgát, azóta elsősorban ultrahangvizsgálatokkal és emlődiagnosztikával foglalkozom. 2013-ban komplex emlődiagnosztikai jártassági vizsgát tettem.

Tatabányai magánrendelésem a Gyógyászok Magánklinikán has és kismedence, emlő-. here, pajzsmirigy és egyéb lágyrészek ultrahangvizsgálatát végzem. Szeretettel várok mindenkit akinek panasza van, és azokat is, akik "csak" szűrésre jönnek, azért szeretnének vizsgálatot, hogy biztosak lehessenek abban, a tünetmentességük nem takarja valamely betegség kezdeti stádiumát.

Szeretem a jógát, kikapcsol, átmozgat. Imádom a betűt, mindent elolvasok, amit találok a tatai városi könyvtárban, és úgy gondolom, valamiért érdekes lehet számomra. Fejjel lefelé is tudok olvasni, gyerekkoromban, amikor a nővérem könyvvel a kezében ült velem szemben, ez tűnt a legegyszerűbbnek, hogy én is élvezzem az általa böngészett történeteket.

Szívesen sütök, főzök a családomnak, remek érzés, amikor a fiaim és a férjem azt a kiflit, kenyeret eszi vacsorára, amelyet én „gyártottam”, és a klasszikus hozzávalók mellett a szeretetemet is belesütöttem….

Rendelési idő: kedd, 8-13 óráig

Online időpontfoglalás

Bejelentkezés: +36 70 298 1385