Dr.Juhász Balázs

ideggyógyász

Dr. Juhász Balázs neurológus (ideggyógyász) szakorvos, osztályvezető főorvos

Pannonhalmán, a bencés gimnáziumban érettségiztem, 1980-ban. 1988-ban szereztem orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1989 óta dolgozom Tatabányan, az ideggyógyászaton. 1993-ban szakvizsgáztam. Fiatal doktorként nagyon sokat tanultam dr. Banner Kálmán főorvos úrtól és a bátyámtól, aki szintén orvos.

A GYÓGYÁSZOK Magánklinikán 2014-ben kezdtem el dolgozni. Elsősorban az idegrendszer szervi problámáit gyógyítom. Ilyen betegségre utalhat a bénulás, beszéd-, látás- és érzészav ar, fej-, nyak-, derék- és hátfájás, zsibbadás, szédülés, eszméletvesztés, emlékezetzavar , hogy csak a leggyakoribbakat említsem. A stroke (agyi érkatasztrófa) megelőzésével és kezelésével is foglalkozom. Egyes esetekben kiegészítésként jó szolgálatot tehet a carotis(nyaki főverőér) ultrahang vizsgálata, amelyet helyben, itt, a magánrendelőben el tudok végezni, az egyik legkorszerűbb Philips Affiniti ultrahanggéppel.

Ha nem dolgozom, szívesen töltöm az időm a családommal. Nagyon szeretem őket. Kirándulunk, focizunk együtt.

Jól érzem magam a bőrömben, szeretem a munkámat, nem vágyódom el sehová. Esetleg néha egy-egy rockkoncertre a barátaimmal és egyre többször a gyermekeimmel. Számomra ez, és a családommal töltött idő jelenti az igazi kikapcsolódást.

Rendelési idő: szerda, 15-19 óráig

Online időpontfoglalás

Bejelentkezés: +36 70 298 1385