Dr. Hibbey Csaba

ortopéd szakorvos

Dr. Hibbey Csaba ortopéd és traumatológus főorvos, vállspecialista, mozgásszervi ultrahang-diagnoszta

Több mint harminc éve dolgozom ortopéd-traumatológusként. Huszonöt éve, Magyarországon az elsők között kezdtem el foglalkozni mozgásszervi ultrahangvizsgálatokkal. Számtalan vizsgálatot, műtétet végeztem az elmúlt évtizedekben. A tatabányai Szent Borbála kórházban és a tatai Kastélypark klinikán operálok. Nagy gyakorlatom van a babacsípők fizikális és ultrahang-vizsgálatában, a térd, könyök, csípő, boka stb. fájdalmak gyógyításában, nagyízületi protézisek (csípő, térd, váll) beültetésében. Speciális érdeklődési köröm a vállbetegségek gyógyítása és a vállsebészet. Vezetőségi tagja vagyok a Magyar Váll- és Könyöksebészek Egyesületének.

Érdekelnek a nyelvek, jól beszélek angolul. Nagyon élvezem, hogy a külföldi kongresszusok munkájában, ahol a kommunikáció nyelve minden esetben angol, nyelvi nehézségek nélkül vehetek részt. Ez gyakran elő is fordul, mert rendkívül lényegesnek tartom, hogy a legkorszerűbb tudományos eredményeket, műtéti technikákat megismerjem, és ezeket a friss ismereteket fel is használom gyógyító munkám során.

Tevékenyen részt veszek a magyar vállsebészek találkozóin, továbbképzésein is, ahol bemutató műtéteket, előadásokat, esetismertetéseket tartok.

Sok-sok szakcikket írtam orvosi szaklapokban. Legutóbb ez elmúlt két évben megjelent, a vállsebészet legújabb eredményeit összefoglaló könyvekben írtam egy-egy fejezetet.

Nagyon szeretek utazni. Minden érdekel, amit láthatok, tapasztalhatok: a történelmi emlékek, a természeti sajátosságok, a különleges ételek. Nincs olyan torony, amelynek nem mennék föl a tetejére, ha lehetséges, hogy onnan élvezzem a kilátást. Szeretek fotózni, a látottakat minden esetben megörökítem, nem annyira az utókor számára, inkább saját magam élvezetére.

Rendelési idő: hétfő 09-19 óráig, csütörtök 14-19 óráig

Online időpontfoglalás

Bejelentkezés: +36 70 298 1385