Gyógyászok Magánklinika - Tatabánya
Online konzultáció
Bejelentkezés

Az interneten keresztüli videóhívás formájában zajló online konzultációra (Skype program használatával) a bejelentkezési telefonon tud egyeztetni időpontot asszisztensünkkel: 06-70-298-1385 vagy 06-70-881-0970 (munkanapokon 8-19 óráig).

Mit kell tennem, hogy videókonzultációban részt vehessek?

 • Nem sokat. Egy kamerával és mikrofonnal felszerelt számítógépre (vagy laptopra vagy okostelefonra) van szükség és telepítve kell, hogy legyen a Skype program. Létre kell hozni egy Skype fiókot is, amit lehet majd hívni. Továbbá egy e-mail címre van még szükség.
 • Számítógép, laptop: A kamerának és mikrofonnak bekapcsolt állapotban kell lennie, a hangszóró ne legyen lenémítva, erőssége legalább 50 % legyen.
 • Okostelefon: A kapcsolat előtt le kell tölteni és telepíteni a "Skype for iPhone" programot a telefonra (iPhonon az App Store-ból, Android eszközön a Play Áruházból)
 • A konzultáció előtt e-mailben részünkre el kell küldeni a panasszal összefüggő korábbi kezelések, vizsgálatok beszkennelt változatát és a beteg által szedett gyógyszerek listáját. E-mail cím: gyogyaszoktatabanya@gmail.com. Az e-mailben meg kell jelölni a beteg nevét, a konzultáció tervezett idejét, hogy azonosítani tudjuk, kihez tartoznak a küldött dokumentumok.
 • Technikailag hogyan zajlik az online konzultáció?

 • Az asszisztenssel telefonon egyeztetett időpontban az orvos hívni fogja Skype-on. Ehhez el kell indítania a Skype programot és be kell jelentkeznie a fiókjába, majd várni a hívásra.
 • A konzultáció után az orvos szakorvosi távvizsgálati leletet készít, amit az asszisztensek e-mailben elküldenek a betegnek, a számla digitális formájával együtt. Ha szükséges gyógyszer szedése, e-recept formájában tudjuk felírni.
 • Amennyiben sehogyan sem sikerül videókapcsolatot teremteni, telefonon keresztül folytatjuk a konzultációt.
 • Mennyibe kerül az online konzultáció?

 • Egy konzultáció (15-30 perc) díja 12000 Ft. A fizetés átutalással lehetséges, az összegnek meg kell érkeznie a konzultáció kezdetéig. Számla adatok: Dr. Hibbey Kft., számlaszám: 10400913-09117103-00000000. Megjegyzés rovatba írják be a beteg nevét, a szakrendelést és a konzultáció dátumát és idejét (pl.: Szabó János, ortopédia, 04.20. 18:00).

  Milyen szakemberrel lehet távkonzultációt folytatni?

 • .Dietetikus.

  Figyelem!

  Tájékoztatjuk, hogy az online videó konzultáció, jellegéből adódóan bizonyos mértékben korlátozottabb lehetőségeket nyújt, mint a személyes szakorvosi vizsgálat. Az online videó konzultáció során ebből kifolyólag rejtve maradhatnak olyan információk, fizikai elváltozások, betegségek, amelyek ismerete a továbbiakban fontos tényezőként szerepelhet a diagnózis felállításában, illetve a páciens gondozásában. Az online videó konzultációt követően ezért minden esetben szükséges és javasolt a későbbiekben a személyes szakorvosi konzultáció igénybevétele is.

  Amennyiben a feltöltött dokumentumok, vizsgálati eredmények, vagy a videó konzultáció során feltárt információk alapján kezelőorvosa a konzultációt online videó konzultáció keretein belül nem tartja biztonsággal megvalósíthatónak, a személyes megjelenéshez kötött gondozás irányába fogja tovább mozdítani a szükséges ellátás menetét.